RSS
 

Nørrebronx, man!

19 Jun

Så endte jeg alligevel ikke på gaden takket være lykkens gudinde og lidt fornuftig opskrivning. Status er, at jeg er flyttet ind på Nørrebro i en lille, hyggelig lejlighed på knap 30kvm. Jeg har tre store, dejligt lyse vinduespartier og ellers et enkelt rum som (til forskel fra Trekroner) er temmelig fornuftigt udnyttet. Jeg er fortrøstningsfuld og tror det nok skal blive drøngodt at bo her (og lad os endelig ikke komme ind på, hvor dyrt det bliver at have 7-eleven lige omkring hjørnet når man er sukkersulten kl. lort).

Som I kan se, er det stadig temmelig kaotisk i lejligheden – men når jeg nu får mit store skab samlet og dermed mulighed for at tømme alle flyttekasserne, skal det nok blive godt. Billedet er taget oppe fra min store seng som ligger i hjørnet af det ene vinduesparti.

Nørrebro-hood har jo også sit ry for at være et lidt hårdt kvarter (særligt efter runddelen, hvor jeg dog ikke bor) og jeg må da også tilstå, at jeg allerede har præsteret mindst 1 mord. Grunden til at jeg siger mindst 1, er at jeg endnu ikke ved om de sidste 2 skader er så voldsomme, at det ender i dødsfald.

Det drejer sig selvfølgelig om de krydderurter, som jeg fik i indflytningsgave af mine bedsteforældre. Jeg har ydet førstehjælp og givet dem en solid omgang vand i min opvaskebalje, men indtil videre ser det ud til at timianen bør erklæres død (måske jeg burde overveje hjertemassage, men hvor fanden sidder hjertet på sådan et svin?).

Dødsfaldet har dog ikke afholdt mig fra at lave mad, så her følger et udsnit af månedens madbilleder:

(Smørbagte svampe med masser af hvidløg og persille)

(Sommersalat af rå, grønne asparges, parmesan, citrus og pinjekerner)

(Pirogger med dild og oksekød efter opskrift af Spise med Price)

(Pestobagt roastbeef med smørstegte kartofler og hjemmelavet bearnaise)

(Lille udvalg af sushi fra Sticks’n'Sushi: Hell’s Kitchen Roll & Avocado med kongerejer)

(Klassisk jordbærtærte som vi kender den fra bageren med marcipan, hjemmelavet vanillecreme og bær)

 
 

Leave a Reply