RSS
 

This is how love is made

08 May

Tak for alle jeres søde kommentarer her på bloggen, mail og fjæsbogen. Det varmer virkeligt i en kaotisk tid! Jeg var så heldig at vinde en lækker æske chokolade i NYbyheart‘s konkurrence, som jeg nu efterhånden har fået mæsket mig igennem (og efterfølgende taget 2 kilo på af, hurra!)

Idag har vi holdt min morfars fødselsdag og i den forbindelse havde jeg lavet en kage til eftermiddagskaffen og en dessert til efter maden.

Efter opskrift af Mette Blomsterberg lavede jeg hendes iskolde, mørke chokoladekage med blåbær/hvid chokolademousse på toppen. En syndig bombe der med fordel bør serveres kold fra koldeskabet/fryseren.

Og endelig til dessert lavede jeg, efter ønske af fødselaren, en traditionel citronfromage med den obligatoriske klat flødeskum, citron melisse og chokoladekringler. Retro når det er bedst!

 
 

Leave a Reply